Atlas Werkconferentie 2020

Reserveer donderdag 14 mei in uw agenda! Het Atlas-team organiseert op deze dag de jaarlijkse Atlas Werkconferentie in de duurzame en innovatieve eventlocatie Veerkracht in Klarenbeek, midden in de Gelderse natuur. Dit jaar is het thema 'Verken uw leefomgeving'. Bent u er ook weer bij?

Ga met ons mee op ontdekkingstocht in uw leefomgeving. Kom genieten van het weidse uitzicht, treed buiten de routine van de dag en laat u verrassen! Ontdek waar de lucht schoon is en hoe groen en water hittestress in steden kunnen verminderen. Maak kennis met inspirerende burgerinitiatieven en studentenprojecten. Leer alles over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden van de Atlassen. Ga aan de slag met het Register Externe Veiligheid en de Omgevingswet. Tussen de sessies is er alle gelegenheid om nieuwe collega’s te ontmoeten en waardevolle nieuwe contacten te leggen.

Waar?

Evenementenlocatie Veerkracht
Oudhuizerstraat 31
7382 BS  Klarenbeek
Bereikbaarheid

Hoe laat?

U bent van harte welkom vanaf 09:00 uur. De plenaire opening start om 10:00 uur, gevolgd door drie workshoprondes. We sluiten om 16:00 uur af met een borrel.

Komt u ook? 

Bekijk de Atlas Werkconferentie-pagina en meld u alvast aan. U ontvangt dan eind maart automatisch een uitnodiging met het definitieve programma en de mogelijkheid om uw workshopkeuze te maken. Wij kijken ernaar uit u ook weer dit jaar te mogen verwelkomen.

Meer informatie 

Heeft u vragen over de Atlas Werkconferentie? Neem dan contact met ons op via atlaswerkconferentie@congresbureau.nl of 030 – 275 96 22.
 
Volg de Atlas Werkconferentie voor het laatste nieuws.
 
Hopelijk tot ziens op 14 mei!
 
Het Atlas-team

 

Over de Atlas Werkconferentie

De Atlas Werkconferentie is een jaarlijks terugkerend evenement. De teams van Atlas Leefomgeving, Atlas Natuurlijk Kapitaal, Nationale EnergieAtlas, Gezonde Leefomgeving en Register Externe Veiligheid zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de Atlas Werkconferentie.